Gruppetimer

WOD

Alle timer med WOD betegnelse er CrossFit timer. Les mer(link til CrossFit siden…)Krever CrossFit medlemskap

En teknikktime med ulike øvelser som er plukket fra blant annet friidrett. Dette er en time med fokus på eksplosivitet, smidighet og kjernemuskulatur. Passer for alle.

Her kjører vi 3 stasjoner hvor vi benytter sykler/romaskiner/løping. 3 minutter jobbing på hver stasjon i 3 runder. Effektiv og motiverende cardiotime. Passer for alle

En utfordrende og variert time hvor øvelsene variere mellom få tunge til lette men litt flere repetisjoner. Det er totalt 10 poster med ulike øvelser, dette gjentas tre ganger. Øvelsene er lagt opp til at alle kan delta uavhengig av bakgrunn. Passer for alle

Stasjonsbasert Intervalltrening med 10 stasjoner, 45 sek jobbing og 15 sek hvile. 3 runder. Benytter; slynger, tau, BS, KB med mer. High Insensitive Interval Training. 60 min. Passer for alle.

Stasjonsbasert Intervalltrening. Det jobbes i grupper på 4-6 stk. 8 stasjoner, 20 sek arbeid, 10 sek hvile. Gjentas 8 ganger for så å fortsette til neste post. En effektiv time for den som liker intervalltrening. Sirkeltrening i ny utforming med spennende og effektive øvelser som gir en ordentlig kondisjon – og styrkeøkt for hele kroppen. Morsom og givende time med høy stemning og god gruppedynamikk hvor alle har et godt utbytte av treningen. Benytter; slynger, tau, BS, KB med mer. 60 min. Passer for alle.

Maxpuls tilbyr norgest mest intense og motiverende gruppetimer. Vi har utviklet ulike gruppetimer med effektive øvelser i kombinasjon av styrke og utholdenhet satt i system. Her kan du trene med alle uavhengig av forutsetning.

PÅMELDING - PRØVETIME

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Emne

Melding

Er det noe du lurer på? Ta kontakt!